Direkte til indholdet
Gå til forsiden

Nyhedsarkiv

 

Nyhedsliste

Velkommen Til Fællesskabet - Onboarding i Ribe Stift!

Vi er stolte af at præsentere vores **Projektgruppe Onboarding**, som er en undergruppe af vores 3-årige projekt Rekruttering og fastholdelse af præster.

Fællesfoto af projektgruppen.

Onboarding er et ord for processen med at introducere og forene nye medarbejdere i en organisation. 

Dette projekt udspringer af Stiftsrådets ønske om at tackle det nationale problem, at der ikke uddannes nok præster, og at det kan være svært at tiltrække præster til stifter som ikke lige er Aarhus og København. Vores mål er at vise det gode kollegaskab, vi har i Ribe Stift, og fortsætte med at skabe en attraktiv og støttende arbejdskultur, hvor nye præster føler sig velkomne og godt rustede til deres opgaver.

Projektgrupperne mødes cirka en gang i kvartalet for at diskutere og udvikle initiativer og aktiviteter, der har fokus på rekruttering og fastholdelse.

Projektgruppen for Onboarding er i øjeblikket travlt optaget med at udarbejde velkomstmapper i forbindelse med nye præster. Disse mapper er designet til at hjælpe forskellige modtagere med at byde nye præster velkommen på bedste vis. For eksempel kan der være en mappe til den kommende kollegapræst, fyldt med nyttig viden og tips til en varm modtagelse. Der er også en speciel mappe til menighedsrådet, så de føler sig godt forberedt på at tage imod den nye præst. Og naturligvis er der en velkomstmappe til den nyansatte præst, så han eller hun føler sig virkelig velkommen og set fra første dag.

Vil du vide mere om vores arbejde og initiativer? Følg os på vores Facebook-profil eller her på siden for opdateringer og indsigt i vores spændende projekter!

 
Tønder Provsti, Nørregade 31, st. tv., 6270 Tønder. Tlf. 23 66 70 70, Email: toender.provsti(a)km.dk
CVR nr.: 21268771 - EAN nr.: 5798000855519