NY HJEMMESIDE: børnikirken.dk
 
23/10-18 13:28 Alder: 335 days

NY HJEMMESIDE: børnikirken.dk

Tirsdag d. 23. oktober lancerer projektet Børn i kirken hjemmesiden børnikirken.dk målrettet alle faggrupper i folkekirken, der arbejder med børn og børnefamilier.


Projektets vision med hjemmesiden, er at styrke fagligheden og prestigen omkring arbejdet med børn i kirken og italesætte, at en børnegudstjeneste kræver mindst lige så mange ressourcer, hvis ikke flere, som gudstjenesten om søndagen, og er en mindst lige så vigtig del af folkekirkens arbejde.

Hjemmesiden tager udgangspunkt i de fire aldersgrupper: vuggestue, børnehave, indskoling og mellemtrin. Formålet med siden er blandt andet at give alle faggrupper i folkekirken pædagogisk og teologisk viden om, hvordan man laver aktiviteter og forkynder ud fra barnets ståsted. Til hver aldersgruppe er der bibelfortællinger og bønner samt teori om barnets udvikling, og hvordan man synger med børn på forskellige aldre. Derudover offentliggøres en rapport om børnefamiliernes brug af folkekirken og et stort grafisk materiale til kirkernes egen eksterne kommunikation på hjemmesiden.

Hver uge kommer der et nyt blogindlæg med inspiration til arbejdet med børn i kirken. Tilmeld dig nyhedsbrevet på hjemmesiden og få inspiration direkte i din indbakke. Sammen med hjemmesiden etableres Netværket Børn i kirken for alle ansatte, der arbejder med børnefamilier i Københavns Stift. Anmod om at blive medlem af Netværket på dette link: www.facebook.com/groups/2188399758112035/

Børnikirken.dk er en del af projektet Børn i kirken, som er et samarbejde mellem udvalget Børn i kirken under Københavns Stift og Frederiksberg provsti. Fortællingerne på hjemmesiden bliver udgivet på forlaget Eksistensen i løbet af 2019.


 
Tønder provsti, Nørregade 31, st. tv., 6270 Tønder. Tlf. 74 78 24 23, Email: toender.provsti(a)km.dk